Genomsnittsmannen på Mötesplatsen är i sina bästa år med båda  fötterna på jorden och glimten i ögat. Han gillar träning, golf, äta och dricka gott och MYSA. Glöm inte det förbannade mysandet som är en omskrivning för sex men en sjukt fånig sådan. Om han är 48 år söker han oftast en kvinna mellan 28 och 35. Har man tur kanske han vågar sig upp till 40, men aldrig någonsin ända upp till 48. Säkert som tåget stannar ålderskriteriet två år under, alltså vid 46. Varföööööör? Är jämnåriga läskiga? Ska mannen vara två år äldre som i tonåren?

Sen har han bilder av sig som ur ett straffregister. Alltid i badrummet med vidrigt kakel i bakgrunden. Ofta underifrån och ständigt denna buttra uppsyn. Just speciellt de med glimten i ögat ser snarare ut som om de vill hugga en ishacka i en, men det är ju som bekant tungt att vara skild.

Sen skriver de t ex hej sötis, ska vi ringas? eller ses? Men jag kan inte ringa till en främling eller träffa någon i blindo. De fattar inte att de måste plantera något i min skalle först så jag ska få LUST att träffas. Och jag är inte alls svårflörtad, de behöver bara säga ett roligt skämt så blir jag lycklig. (Alltså ett skämt JAG tycker att är roligt).

Jag skulle tjäna hundratals dollars om jag skulle öppna en konsulttjänst för männen, för det behövs så lite. Ta en smickrande bild av dig i svartvitt. Lätta från marken med båda fötterna och glimta inte så förbannat med ögonen så ska vi nog komma överens sen.

hälsar Coraline, som f.ö. har glimten i örat och fötterna i luften.