Folk omkring mig talar i förvirrade ordalag om universums lag som känner av ens energier. Vill man något tillräckligt starkt, då känner universum av detta och sen går önskningen i uppfyllelse. Men om man däremot känner avund till exempel mot någon som funnit KÄRLEKEN, då fördröjs ens egen lycka av dessa negativa vibrationer.

I går ringde en vän som ofta talar om universums lag. Hon ska ha glöggfest. Någon nyskild väninna till henne ska också komma med sin nya KÄRLEK och detta tyckte min vän var otroligt spännande och intressant.

När jag la på luren bröt jag ihop. Jag tror alla hennes väninnor har hittat nya män på en kvart, så om jag går på denna glöggfest är förnedringen ett faktum. För det första är jag patetisk som alltid är ensam. Och nu har jag dessutom skjutit upp min lycka med ett år eftersom jag känner en sån ohygglig avundsjuka.


Ni kan läsa mer om hennes öden och äventyr i singelträsket här: http://coraline.bloggo.nu/

 

Slutligen – min tolkning av dagens intryck…